FAQ - intrebari frecvente despre seminee electrice
1] Sunt semineele electrice scumpe cand functioneaza?

NU. Daca semineul functioneaza doar cu efectul de flama, se consuma curent electric echivalent al consumului unui bec de 40 pana la 100 w (in functie de model si dimensiunile semineului) - vezi specificatiile tehnice ale fiecarui semineu. Daca semineul este folosit si pentru a produce caldura, are o putere de la 600 W pana la 2000 W - vezi specificatiile tehnice ale semineului.


2] Sunt semineele electrice sigure in functionare?

DA. Semineele electrice nu folosesc combustibil (lemn sau gaz) care sa produca flacara deschisa si sunt cu adevarat ecologice cu "zero-emisii" si perfect sigure in operare. In plus, pentru ca nu ard combustibil, nu exista nici un risc de intoxicare cu monoxid de carbon.


3] Sunt dificil de montat?

NU. Doua persoane pot monta foarte usor orice model de semineu in doar cateva minute fara a fi necesare unelte speciale.


4] Necesita o instalare complicata?

NU. Toate modelele noastre de seminee electrice se pot cupla la o priza din casa la tensiunea standard de 220V. Pentru ca instalarea nu necesita nici o tubulatura sau cos de fum, nici o teava de alimentare cu gaz sau conectari electrice speciale, nu aveti nevoie de un profesionist pentru instalare si montaj.


5] Am nevoie de autorizatii speciale pentru utilizare?

NU. NU aveti nevoie de autorizatii speciale pentru instalarea unui semineu electric in casa dvs.


6] Pot fi mutate usor?

DA. Din moment ce asamblarea si instalarea sunt asa de simple, este la fel de usor sa mutati semineul cand va hotarati sa redecorati sau chiar sa va mutati intr-o noua locuinta.


7] Semineele electrice produc caldura?

DA. Toate semineele noastre electrice includ o aerotrerma cu ventilator 100% eficienta. Aeroterma poate produce un supliment de caldura pentru incaperi intr-un mod eficient si fara pierderi nedorite de energie, avand o putere de la 640 W pana la 2000 W.


8] Pot fi folosite in toate cele 4 anotimpuri?

DA. Caldura si efectul de flacara functioneaza in mod independent unul de altul, deci te poti bucura de efectul de flacara 365 de zile pe an cu sau fara instalatia de caldura. Acest mod de operare imbunatateste de asemenea eficienta energetica.


9] Sunt semineele electrice dificil sau scumpe de intretinut?

NU. Semineele electrice nu necesita o intretinere speciala ca in cazul semineelor pe lemne sau gaz. Singurul lucru care trebuie schimbat odata la cativa ani sunt becurile standard, operatie foarte simplu de facut si de persoane fara experienta in domeniu electric.


10] Cum pot porni si opri semineele electrice?

Majoritatea semineelor sunt livrate impreuna cu o telecomanda. In functie de modelul de semineu telecomanda are functiile de pornit/oprit, functie de pornire a instalatiei de incalzire si selectare a treptei de caldura si functie de temporizare pentru a inchide semineul dupa o anumita perioada de timp de functionare. Functia de pornit/oprit se gaseste si pe panoul de control de pe fata semineului impreuna cu alte butoane de comanda.


11] Din ce sunt facute semineele electrice?

Unitatea centrala este din metal, iar bordura din MDF sau sticla in diverse culori.


12] Are nevoie semineul electric de cos de fum?

NU. Semineul electric nu are nevoie de cos de fum pentru ca, de fapt, nu arde nimic in el, are doar un efect de flacara. Astfel, nu veti avea nici fum, nici mizerie care sa necesite curatare dupa utilizare.


13] Semineele electrice degaja fum sau gaze?

NU. Semineele electrice nu degaja fum, monoxid ce carbon, funingine sau orice alt tip de noxe. Sunt complet ecologice si curate.


14] Unde pot gasi produsele voastre?

Produsele noastre pot fi gasite la reprezentatele noastre din toata tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Lugoj, Neamt, Sibiu sau la distribuitorii nostri din toata tara; sau se pot achizitiona online direct de pe site-ul nostru.


15] Se pot livra prin curier?

Da. Comenzile plasate pe magazinul electronic se livreaza prin curier rapid.


16] Pot achizitiona doar focarul unui semineu electric?

Da. Pentru anumite modele (Roma si Valencia), se poate achizitiona separat doar focarul semineului.


Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare   Amenajari si decoratiuni interioare    /    amenajari interioare cu balustrade din aluminiu eloxat   Balustrade    /    Lineco    /    Finisaje interioare    /    eFinisaje    /    Decoratiuni casa si gradina    /    Forum amenajari interioare    Link sponsorizat : www.casaparchetului.ro